Privatumo politika

Duomenų valdytojas
MB “Pjauk grybą”,Ulyčios g. 1, Padvarninkai, Anykščių raj. Su mumis galite susisiekti: El.paštu: krosnis@marijostrobele.lt
MB “Pjauk grybą”,užtikrina, kad duomenys naudojami teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu.Taikydami technines priemones , užtikriname asmens duomenų saugumą.

Kas yra slapukai?
Slapukai – tai mažos apimties tekstiniai failai, kurie įkeliami į Jūsų kompiuterį ar mobilųjį telefoną. Slapukai padeda mums atpažinti Jūsų įrenginį ir padeda mums pagerinti mūsų interneto svetainės funkcionalumą bei pagerinti jūsų naršymo kokybę.
Slapukai veikia kaip konkretaus puslapio atmintis. Kai lankotės svetainėje dar kartą, ji leidžia atpažinti Jus ir atnaujina Jūsų nustatymus,kuriuos atlikote anksčiau ,taip išvengdami kiekvieną kartą atėjus į svetainė nustatymus tvarkyti per naujo
Daugiau informacijos apie slapukų failus, kaip valdyti juos ir pašalinti, surasite tinklapyje – www.aboutcookies.org.

Slapukų rūšys ir jų naudojimo paskirtis
• Techniniai slapukai. Techniniai slapukai yra būtini tinkamam internetinės svetainės veikimui. Be šių slapukų mūsų internetinė svetainė tiesiog neveiktu,tad jie yra būtini norint svetainei veikti. Šios rūšies slapukai nėra perduodami trečiosioms šalims.
• Funkciniai slapukai. Funkciniai slapukai yra naudojami pagerinti mūsų svetainės funkcionalumą, tad šių slapukų pagalba mes jums galime pagerinti jūsų naršymo kokybę mūsų svetainėje. Šių slapukų naudojimo keletas pavyzdžių: Jūsų pasirinktai kalbai, valiutai, sudarytam pirkinių krepšeliui išsaugoti.Šios rūšies slapukai nėra perduodami trečiosioms šalims.
• Analitiniai slapukai. Analitiniai slapukai mums leidžia labiau pažinti mūsų svetainės lankytojus, jų pagalba mes galime efektyviau pritaikyti mūsų svetainę jūsų poreikiams ir norams.Pavyzdžiui šie slapukai mums gali parodyti kuriame puslapyje mūsų lankytojai lankosi dažniausiai.Analitniai slapukai mums padeda analizuoti savo vykdomą veiklą, suprasti ką darome teisingai, ką reikėtu tobulinti, o ką darome blogai.Šie slapukai nėra perduodami trečiosioms šalims.
• Tiksliniai arba reklaminiai slapukai. Tinksliniai arba reklaminiai slapukai naudojami tam, kad Jums būtų rodoma aktuali bei jūsų interesus atitinkanti reklama.Šie slapukai mums padeda išmatuoti mūsų reklaminės kampanijos efektyvumą.Personalizuotos reklamos slapukai gali būti naudojami siekiant įsiminti, į ką žiūrėjote apsilankę svetainėje.
• Trečiūjų šalių slapukai. Tokios svetainės kaip “Facebook”, “”Twitter”, “Youtube”, “Google” ir kitos trečiūjų šalių priemonės nustato slapukus. Jų pagalba mūsų turimoje svetainėje leidžiama atvaizduoti socialiniuose tinkluose esamą turinį,bei atitinkamai integruoti šios svetainės funkcijas, tokkias kaip mygtukas “Patinka” arba “Dalintis” ir pnš. Taip pat jų pagalba yra renkama prieigos statistika.Daugiau informacijos apie vykdomą slapukų politiką galite rasti atitinkamoje svetainėje.
• Socialinių tinklų slapukai. Tai slapukai, kurie yra išsaugomi naudotojo įrenginyje siekiant identifikuoti, kokius socialinius tinklus naudoja vartotojas.

1.Ši Privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės (toliau – Marijostrobele.lt) ir Marijostrobele.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
3. Marijostrobele.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
3.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;
3.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
3.3. Asmens duomenys tvarkomi teisėtai, t.y. tik tais atvejais, kai:
3.3.1. duomenų subjektas duoda sutikimą, t. y. sutinka laikytis Elektroninės prekybos taisyklių;
3.3.2. sudaroma arba vykdoma sutartis, kai viena iš šalių yra duomenų subjektas;
3.3.3. Marijostrobele.lt įpareigotas tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus;
3.3.4. asmens duomenis reikia tvarkyti dėl teisėto intereso, kurio siekia Marijostrobele.lt arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys ir jei duomenų subjekto interesai nėra svarbesni.
3.4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
3.5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
3.6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
3.7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
3.8. Apie asmens duomenų tvarkymą nustatyta tvarka pranešama Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.
4. Naudotis e – parduotuvės paslaugomis gali:
4.1. visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;
4.2. nepilnamečiai nuo penkiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija;
4.3. juridiniai asmenys;
4.4. visų aukščiau nurodytų asmenų įgalioti atstovai.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
5. Marijostrobele.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e – parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi tam, kad:
5.1. apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
5.2. išrašyti finansinius dokumentus;
5.3. išpręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
5.4. įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.
6. Registracijos e-parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.
7. Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis Marijostrobele.lt įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenims apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
8. Marijostrobele.lt gali statistiniais tikslais naudoti su Jūsų asmeniu tiesiogiai nesusijusius duomenis, t.y. duomenis apie įsigytas prekes. Tokie statistiniai duomenys bus renkami ir tvarkomi taip, kad neleistų atskleisti Kliento asmens tapatybės arba kitų asmens duomenų, pagal kuriuos būtų galima nustatyti asmens tapatybę.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
9. Marijostrobele.lt pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims:
9.1. tik šio dokumento 5.3. punkte minimiems tikslams įgyvendinti;
9.2. tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
10. Jūs turite teisę keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

Informacijos ar pretenzijų perdavimas
11. Jūs, leidęs tvarkyti savo asmens duomenis, turite teisę reikalauti pakeisti asmens duomenis arba sustabdyti jų tvarkymą išskyrus saugojimą, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų.
12. Marijostrobele.lt, gavęs Jūsų prašymą dėl asmens duomenų tvarkymo, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų kreipimosi dienos, pateiks Jums atsakymą. Nagrinėjami tik tie prašymai dėl asmens duomenų tvarkymo, kurie pateikiami raštu.

Privatumo politikos keitimas
13. Marijostrobele.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką apie tai pranešdamas e- parduotuvėje, bei nurodytu el. paštu.
14. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t.y nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami e-parduotuvės sistemoje.
15. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu krosnis@marijostrobele.lt arba paprastu paštu) su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis e-parduotuvės paslaugomis.
16. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės e-parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su nauja redakcija.

Apie Google Analytics slapukus
Tinklapyje yra „Google Analytics“ programos slapukai, sukurti „Google Inc“. Jie naudojami siekiant pagerinti turinio kokybę ir prisitaikymą prie vartotojo poreikių. Detalesnę informaciją apie „Google Analytics“ sąlygas galima rasti http://www.google.com/analytics/terms/us.html tinklapyje.
Jeigu Jūs nenorite, kad informacija apie Jūsų veiksmus tinklapyje būtų pasiekiama „Google Analytics“, aktyvuokite Google Analytics Opt-out Browser Add-on (https://support.google.com/analytics/answer/181881) plėtinį.
Pastarasis blokatorius informuoja Google Analytics JavaScript (ga.js), kad duomenų apie apsilankymą nereikia perduoti į „Google Analytics“.

Apie Google Adwords slapukus
Siekiant pateikti tik Jums aktualias reklamas mes naudojame trečiūjų šalių slapukų informaciją apie Jūsų naršymo įpročius, kurią mums pateikia Google Adwords įrankis. Trečiosios šalys kurių reklamos vaizduojamos mūsų tinklapyje taip pat gali išsaugoti slapukus Jūsų naršyklėje.Taip pat šie slapukai yra įrašomi siekiant analizuoti bei sekti lankytoju paspaudimo skaičių, konversijų kiekį ( kuomet atliekamas tam tikras konkretus veiksmas,tarkim nuperkama prekė, tai vadinama konversija) Tačiau mes negauname jokios informacijos, leidžiančios asmeniškai identifikuoti naudotojus. Google adwords sąlygas galite rasti: http://www.google.lt/policies/technologies/ads/ 

Susisiekite su mumis

Adresas

Ulyčios g. 1
Padvarninkų k., 29930 Anykščių r.

Kontaktai

+370 687 87826
krosnis@marijostrobele.lt

Dėl el. parduotuvės užsakymų:
langines@marijostrobele.lt